Søg i ly for den travle hverdag med musik, hvor der er plads til stilhed og fordybelse. Lyset dæmpes og stearinlys tændes. Lyt til meditativ musik og ikke mindst stilhed.

Jeg tilbyder at komme med min cello, og spille musik der passer til stilheden. Det mest oplagte repertoire er Johan Sebastian Bachs “Solocellosuiter”, som den store tyske forfatter Johann Wolfgang von Goethe beskrev som: “Guds samtaler med sig selv, inden han skabte verden”.

Hvis der er en organist eller pianist tilstede, kan vi spille den estiske komponist Arvo Pärts meget berømte meditationsstykke “Spiegel im Spiegel”, der er kendt fra mindst 25 forskellige biograffilm, teaterstykker, balletter mm. Det er musik med en stærk følelsesmæssig effekt.

Længden på arrangementet kan være fra 20 – 60 minutters musik.

Pris fra 2.500 Kr.

Da det bare er mig og min cello, der skal tage ud, kan vi komme hvor som helst. Jeg har tidligere spillet i kirker, på en arbejdsplads, til et møde, et foredrag, et bryllup i haven og en middag i privaten. Jeg kan komme med meget kort varsel. Musikken er indstuderet.